tervetuloa uuteen palveluun

Vakuutusongelmaisten liitto ry on 8.4.2013 alkaen Oikeutta vakuutetuille ry (Oiva).

Pandora on käsite asioista, joita ei kannattaisi kokeilla, koska niistä seuraa ikävyyksiä. Yksi näistä vitsauksista on vakuutuslääkäreiden ja lakimiesten nykyinen toiminta. Tälle sivustolle kasaamme tietopankkia potilaille useista eri teemoista.

vakuutusalan lääkärit ja lakimiehet

Vakuutuslääketiede alkaa siitä mihin ihmislääketiede loppuu. Vakuutuslääkärit ovat juuri lanseeraamassa tälle valheeseen perustuvalle epätieteelle uutta nimikettä "lääketieteen soveltamisala", lisäksi he haluavat sille akateemisen arvon vaikka se ei nauti arvostusta hoitavien lääkäreiden saatikka potilaiden silmissä. Vakuutuslääkäreiden suhteen on todettava, että monien tutkimusten mukaan epäpätevyys ei juuri haittaa ko. ihmisiä, sillä he ovat liian tietämättömiä ymmärtääkseen, miten epäpäteviä he todellisuudessa ovat.
Vakuutusala on ostoksilla; Se mitä ei kyetä työllä ansaitsemaan se valheella ja suhteilla epärehellisesti hankitaan.

Televisiosta sekä lehdistä tuttu ja vakuutusalan sekä vakuutuslääkäreiden erittäin fanaattisesti vastustama luettelo vakuutuslääkäreistä on julkaistu täällä uudelleen. Vakuutuslääkärit eivät siedä arvostelua eikä julkisuutta, tämän olemme havainneet lukemattomia kertoja. Vakuutus alan tarve asioiden ja kytkösten salaamiseen on outo ja ristiriitainen koska kyseinen ammattiryhmä käyttää työssään erittäin merkittävää julkista valtaa ja he ovat tekemässä meitä jokaista koskettavia ensiasteen päätöksiä.

Yhteisömme ei tingi asiakkaidemme oikeudesta saada avointa tietoa. Tästä syystä lista vakuutuslääkäreistä julkaistaan palvelussamme aluperäisessä laajuudessa ja sitä täydennetään journalistisilla tavoilla jotta noudatamme tietosuojavaltuutetun päätöstä. Valtuutetun päätöksen mukaan uuden listan julkaisun täytyy perustua journalismiin (ei siis vakuutettujen oikeuteen saada oikeusturvan kannalta olennaista tietoa internetistä).

Annamme mielellämme mahdollisemman kattavan listauksen vakuutuslääkäreistä edellämainitun päätöksen johdosta toimittajien käyttöön toivomuksena, että he julkisesti alkavat selvittää myös vakuutuslakimiesten roolia osana merkittävää julkisenvallan käyttöä.

Ajantasalla olevan listauksen saamiseksi olemme käynistäneet oikeustoimet julkista valtaa käyttäviä vakuutusyhtiöitä vastaan vuonna 2011. Olemme voittaneet kaikki haastamamme yhtiöt Helsingin hallinto oikeudessa 2012. Tästä huolimatta esimerkiksi IF yhtiö kieltäytyy edelleen julkaisemasta yhtiönsä käyttämiä vakuutuslääkäreitä ja vakuutuslakimiehiä. Ole huoletta, me autamme ja vakuutustoiminta sujuu niin kuin sen pitääkin sujua mainostaa vailla mitään moraalia tämä erittäin kyseenalaisessa maineessa oleva yhtiö samaan aikaan... Nyt yhtiöt siis avoimuuden ja rehellisyyden sijaan pelaavat aikaa ja ovat valittaneet asiasta lukuunottamatta Valtionkonttoria joka tyytyi häviöönsä. 

Samaan aikaan kun vakuutuslääkärit ovat ylivertaisessa asemassa ollaan heidän asemaa entisestäänkin vahvistamassa. Suuntaus on äärimmäisen huono. Potilaat odottavat toiveikkaina aina kun jokin selvitysryhmä perustetaan, että se poistaa epäkohtia. Ikävä on todeta, että tiedossamme ei ole päättäjien keskuudessa ainoatakaan hanketta joka näin edes pyrkisi tekemään. Tiedossamme on ainostaan hankkeita joiden jälkeen potilaiden entisestäänkin huono oikeusturva menettää viimeisenkin pohjan. Tämä lausuntomme on päivämäärältään erittäin merkittävä ja kirjattu tänne 17.3.2013.


Alkuperäinen lista vakuutuslääkäreistä löytyy tästä linkistä (huom! Listaa täydennetään).

Liiton ulkopuolinen linkki (ylläpitäjä tuntematon) löytyy tästä klikkaamalla.


LLinkkejä muualle

Tiedotteita

Yhteisöömme kohdistuneet toistuvan ilkivallan takia sivumme ovat olleet poissa käytöstä. Pyrimme palauttamaan aineiston näkyville mahdollisimman pian. 
Asiakkaamme etsivät määrätietoisia lakimiehiä asioidensa hoitamiseen. Ota yhteyttä mikäli sinulla on kokemusta lakisääteisistä tapaturmavakuutuksista. Toimiston sijainnilla ei ole merkitystä, yhteydenpito puhelimitse ja postilla, laskutus suoraan toimistolle

Toimittajien ja jäsenmaksun maksaneiden jäsenten yhteydenotot numeroon: NollaNeljäsataa -437656